Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Zwemlessen

In ons zwembad geven wij één keer per week les. Elke zwemles duurt 45 minuten. Wanneer je kind vanaf de wachtlijst wordt opgeroepen voor zwemles zal de baliemedewerker met je bespreken welke lesdagen er mogelijk zijn. Wij proberen bij het indelen van je kind zoveel mogelijk aan je wensen tegemoet te komen.

Voor het A-diploma zijn er vijf zwemlesniveaus. Elke keer als je kind toe is aan het volgende niveau komt hij of zij in een andere groep. Er wordt elke dag op alle vijf de niveaus A-zwemles gegeven. B en C lessen worden niet elke dag gegeven. Bij het doorgaan naar de volgende groep trachten wij je kind zoveel mogelijk op dezelfde dag te laten zwemmen. De volledige lijst van zwemlesdagen- en tijden staat onder lestijden.

Inschrijven zwemlessen
Zodra je kind 4,5 jaar is kun je hem of haar inschrijven voor zwemles. Het inschrijven voor ABC-zwemles kan gedaan worden in de online omgeving van Alkmaar Sport. Als je kind al is ingeschreven voor zwemles kun je daar ook inloggen in het leerlingvolgsysteem om de vorderingen van je kind te bekijken.

Vragen
Voor vragen met betrekking tot de zwemlessen kun je contact opnemen met de zwemcoördinatoren Karin Klaver en Joe Wilms. Zij zijn regelmatig in het zwembad te vinden. Per e-mail kan je hen bereiken via zweminfo@alkmaarsport.nl.

Wij doen er alles aan om de beste zwemlessen van NH aan te bieden.