Contact   |   Volg ons Facebook
Volg ons Facebook

Aquafit

In een cyclus van drie weken beoefen je Aquarobics, Aquajoggen en Conditiezwemmen.

Deze nieuwe activiteit biedt zeer veel afwisseling voor jong en oud. Elke week staat een andere les centraal.

Aquarobics wordt beoefend op muziek, in heupdiep water en met behulp van verschillende materialen. Bij Aquajoggen voer je de oefeningen uit in diep water, ondersteund door de aquabelt, en ook op muziek. Bij het conditiezwemmen zwem je verschillende zwemslagen, oefen je de techniek van het zwemmen en leg je zo een flinke afstand af.

De lessen worden zo verzorgd dat ze voor zwemmers van elk niveau geschikt zijn. Na afloop kun je nog even gezellig nazitten.

Inschrijven is niet nodig. Je kunt een gratis proefles aanvragen bij de kassa, via 072-5489326 of zweminfo@alkmaarsport.nl. Als je er na de proefles voor kiest om de activiteit te gaan volgen kun je bij de kassa een abonnement kopen.

Tarieven

Voor €57,- kun je gedurende 10 weken 8 lessen Aquafit volgen. Een les duurt 45 minuten

Voor €16 per week kun je onbeperkt deelnemen aan Aquafitnesslessen in zowel zwembad De Hout als zwembad Hoornse Vaart én onbeperkt recreatief zwemmen op de uren dat de baden geopend zijn voor recreatief zwemmen. Betaling geschiedt per 4 weken, het abonnement bedraagt € 64,00 per 4 weken. De lessen worden op een sportpas gezet, deze pas heeft een eenmalig aankoopprijs van 5 euro.