Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Aquajoggen

Aquajoggen laat zich het beste omschrijven als hardlopen in (diep)water. Om te zorgen voor een goede houding wordt de wetbelt gebruikt. Een wetbelt is een brede kunststof gordel met een groot drijfvermogen. Door het water ondervindt u veel weerstand, en naarmate u sneller beweegt wordt de oefening zwaarder. Daarnaast hebt u nauwelijks last van zwaartekracht wat de kans op blessures minimaliseert. Uw spieren komen dus goed in actie, terwijl uw gewrichtsbelasting laag blijft. Aquajoggen is dus de ideale manier om uw conditie op peil te houden! Onze lessen zijn zeer gevarieerd. Naast het "joggen" is er ook aandacht voor spierversterkende oefeningen en spelvormen. De les wordt altijd voorafgegaan door een warming-up en afgesloten met een warming-down. Kom ook een keer meedoen!

Dagen en tijden Aquajoggen

Aquajoggen vindt plaats op de onderstaande dagen en tijden.

Dag Tijd
Dinsdag
07.30 - 08.00 uur
Donderdag
07.30 - 08.00 uur
Zaterdag
12.30 - 13.00 uur

Tarieven en meer informatie

Voor €46,- kunt u gedurende 10 weken 8 lessen Aquajoggen volgen. Een les duurt 30 minuten. Een losse les kost €8,20. Voor €16,- per week kunt u onbeperkt deelnemen aan Aquafitnesslessen in zowel zwembad De Hout als zwembad Hoornse Vaart én bovendien onbeperkt recreatief zwemmen op de uren dat de baden geopend zijn voor recreatie zwemmen. Betaling geschiedt per 4 weken, het abonnement bedraagt €64,35 per 4 weken. De lessen worden op een sportpas gezet, deze pas heeft een eenmalig aankoopprijs van €5,-. Een gemiste les mag in dezelfde week worden ingehaald, mits er plek is in de groep.

Inschrijven

Inschrijven is niet nodig. U kunt een gratis proefles aanvragen bij de kassa, via 072-5489325 of zweminfo@alkmaarsport.nl. Wilt u de activiteit gaan volgen, dan kunt u bij de kassa een leskaart kopen.