Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Ouder- en babyzwemmen

In zwembad De Hout kunt u met uw baby zwemmen onder begeleiding van een zweminstructeur. Tijdens het zingen van vrolijke liedjes leert uw baby zich op zijn gemak te voelen in het water en kunt u genieten van uw baby die overduidelijk plezier heeft. Bovendien heeft het een positieve invloed op de psychische en motorische ontwikkeling van uw baby en prikkelt het volop de zintuigen.

Tarieven en tijden

Voor € 59,50,- kunt u gedurende 10 weken 8 lessen volgen. De lessen Ouder- en babyzwemmen is voor baby’s vanaf 13 weken oud en zijn op dinsdagochtend.

  • Tijd: 10.00 tot 10.30 uur.

Wanneer u niet kunt deelnemen aan de les op dinsdag, kunt u wel binnen de 10 weken dat uw leskaart geldig is een keer met uw baby komen zwemmen op donderdag van 09.00-10.00 tijdens het ouder- en kindvrijzwemmen. Het is ook mogelijk met uw leskaart een les ouder- en kindzwemmen te volgen in zwembad Hoornse Vaart.

Proefles en inschrijven

Inschrijven is niet nodig. U kunt een gratis proefles aanvragen bij de kassa, via 072-5489326 of zweminfo@alkmaarsport.nl. Als u de lessen na de proefles wilt gaan volgen, dan kunt u bij de kassa een leskaart kopen.