Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram
Datum: 05 november 2019

Flinke kortingen tijdens Black Friday

Op vrijdag 29 november is het Black Friday. Deze dag staat volop in het teken van kortingen. Ook Zwembad De Hout doet mee aan Black Friday. Zo mogen alle bezoekers voor het speciale ‘Black Friday’ tarief (€1,-) komen discozwemmen in het Alkmaarse bad. Daarnaast is het mogelijk om voor €2,50,- deel te nemen aan de Aquafit les van 18.30 tot 19.00 uur.

Grote kortingen
Van oorsprong is Black Friday, ook wel Zwarte Vrijdag genoemd, een Amerikaanse dag waarop consumenten in winkels kunnen profiteren van sensationele kortingen. Een aantal jaar geleden is deze feestelijke uitverkoop ook overgewaaid naar Nederland en op vrijdag 29 november kun jij profiteren van exclusieve Black Friday kortingen bij Zwembad De Hout. Sla dus je slag en kom lekker voordelig zwemmen en sporten bij Zwembad De Hout!

Zo betalen deelnemers van de les Aquafit €2,50,- i.p.v. €8,90,- en besparen zo ruim 70% korting op een ticket. Daarnaast krijgen bezoekers die naar het discozwemmen willen 67% korting op een ticket en betalen hierdoor maar €1,-. Sla dus je slag en kom lekker voordelig zwemmen en sporten bij Zwembad De Hout!

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht