Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Spetterconcert in Zwembad De Hout

Datum: 20 januari 2016

Op 13 februari geeft Double You See een optreden in Zwembad De Hout. Een primeur voor Alkmaar! Zwembad De Hout, gelegen in het zuidwesten van Alkmaar, is normaal gesproken het terrein voor diverse aquasporten en zwemlessen. Tijdens de Valentijnsavond biedt het zwembad echter een muzikaal podium. De avond start om 20.30 uur, entree is € 5,00 euro, reserveren verplicht.

Double You See verzorgt op 13 februari een Spetterconcert in Zwembad De Hout. John Kager, afdeling Verhuur van Alkmaar Sport: “Een primeur voor Alkmaar en een primeur voor het zwembad. Live muziek tijdens een zwemavond!”. Hoewel het zwembad haar hand niet omdraait voor een kinderfeest of swingende zwemdisco, is live muziek toch even een ander verhaal. In overleg met de muzikanten heeft Alkmaar Sport gezocht naar oplossingen om de instrumenten en apparatuur te beschermen tegen het water. En naar mogelijkheden om bezoekers te voorzien van een hapje en drankje. Diverse voorbereidingen zijn inmiddels getroffen.

Twee zangeressen, een toetsenist en een gitarist verzorgen een repertoire van easy-listening, (luister)popmuziek en up-tempo nummers. Deze avond richt zich in het bijzonder op de 30+plussers uit de regio Alkmaar. Het zwembad wordt sfeervol verlicht en een aperitief staat voor iedereen klaar. Bezoekers worden uitgenodigd een luchtbed, badeendje en badjas mee te nemen. De zaal is open vanaf 20.00 uur, het concert vindt plaats van 20.30 tot 22.30 uur. Entree € 5,00 euro. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten zijn te koop via de kassa van Zwembad De Hout of info@alkmaarsport.nl.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht