Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Stages en vacatures

Zwembad De Hout wordt geƫxploiteerd door Alkmaar Sport. Alkmaar Sport is een grote organisatie die zwembaden, een ijsbaan en diverse sporthallen beheert en onderhoudt. Ook organiseert Alkmaar Sport diverse sportacitiviteiten in en rond Alkmaar. Daarom is er regelmatig plek voor stagiaires.

Voor Zwembad De Hout publiceren wij hieronder onze stageplaatsen en vacatures. Staat er niks voor je bij? Het is altijd mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Open sollicitatie


Meer informatie


Open sollicitatie stage


Meer informatie


Toezichthouder zwembad Hoornse Vaart en zwembad De Hout

In de Alkmaarse zwembaden heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Onze toezichthouders zijn de belangrijkste schakel in het waarborgen van de veiligheid. Zij observeren, registreren, acteren, zijn constant alert en maken er ondertussen ook nog een feestje van. Want naast dat het bij ons zo veilig mogelijk is, vinden wij het ook belangrijk dat onze bezoekers graag bij ons komen. De omgang met onze bezoekers is daarom een belangrijk onderdeel van de functie. Bezoekers voelen zich welkom bij ons, hebben plezier en komen graag bij ons terug. Dat heeft ook te maken met het feit dat wij tijd investeren in het schoonmaken van het bad en de kleedkamers. Ook dat is een taak van de toezichthouders.
Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven