Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Zweminstructeur (m/v) voor de zwemaccommodaties van Alkmaar

Alkmaar Sport N.V.

Alkmaar Sport stimuleert en faciliteert Sport en Bewegen en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan een aantrekkelijke en vitale leefomgeving voor inwoners uit Alkmaar en omgeving. Wij dragen bij aan de gezondheid, sociale binding en leefbaarheid van mensen in de regio. Daarnaast streven wij ernaar om het economische potentieel van sport optimaal te benutten. Daartoe beheren en exploiteren wij sportaccommodaties en adviseren en ondersteunen verenigingen, scholen en gemeenten. Door samen te werken creëren Alkmaar Sport en Holland Sport een schone, veilige en inspirerende sportomgeving zodanig dat zoveel mogelijk mensen uit Alkmaar en omgeving sporten en bewegen.

Wij zoeken op korte termijn een:

2 zweminstructeurs (m/v) voor de zwemaccommodaties van Alkmaar

Functieprofiel

Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en hebt een proactieve houding. Daarnaast ben je flexibel met een positieve instelling. Naast het geven van zwemlessen, toezichthouden en schoonmaak, streef je samen met je team naar maximale klanttevredenheid, gastvrijheid en service.

Functie-eisen

Voor deze functie is een erkende opleiding zwemonderwijzer een vereiste. Ook zien wij graag dat je in het bezit bent van een geldig EHBO-diploma. Het kunnen geven van lessen aan verschillende doelgroepen zoals; aquafitness, slag- en conditiezwemmen en ouder- en kindzwemmen is een pré.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Het verzorgen van zwemlessen aan alle leeftijden
  • ‘Gastheerschap’ tijdens recreatieve uren
  • Het verzorgen van animatie tijdens recreatieve uren
  • Het aflossen van receptiemedewerkers
  • Het verrichten van dagelijkse werkzaamheden, waaronder schoonmaakwerkzaamheden door de gehele accommodatie volgens werkrooster

Aanbod

  • Parttime
  • Een functie met mogelijkheid tot een vast contract en opleidingsmogelijkheden
  • Salariëring afhankelijk van opleiding en ervaring

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je motivatie en CV onder vermelding van ‘sollicitatie zweminstructeur’ aan H.Bollen@alkmaarsport.nl. Voor meer informatie over deze functie, neem contact op met Hielko Bollen, Teamleider zwemaccommodaties Alkmaar, telefoonnummer 072-5489384

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.