Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Snelcursus zwemles diploma B en C

In de voorjaarsvakantie organiseren wij een snelcursus voor het B- en C-diploma. In zwembad De Hout is het mogelijk om het B-diploma binnen 3 dagen en het C-diploma binnen 5 dagen te halen. Wij geven echter geen garantie dat het diploma wordt behaald. Wij doen er uiteraard wel alles aan om dit te realiseren.

B-diploma

  • Cursus 1: Maandag 27 februari, dinsdag 28 februari en woensdag 1 maart van 09.00 - 13.00 uur
  • Cursus 2: Donderdag 2 maart, vrijdag 3 maart en zaterdag 4 maart van 09.00 - 13.00 uur

Het diplomazwemmen voor zwemdiploma B (cursus 1 en 2) is gepland op zondag 5 maart om 08.00 uur. De kosten zijn € 190,- tenzij u deze al heeft voldaan in een zwemlespakket. De diplomakosten bedragen €15,-.

C-diploma

  • Cursus 1: Maandag 27 februari, dinsdag 28 februari, woensdag 1 maart, donderdag 2 maart en vrijdag 3 maart van 09.00 - 13.00 uur

Het diplomazwemmen voor zwemdiploma C (cursus 1) is gepland op zondag 5 maart om 09.15 uur. De kosten zijn € 227,- tenzij u deze al heeft voldaan in een zwemlespakket. De diplomakosten bedragen € 15,-.

Aanmelden snelcursus

Wilt u uw kind aanmelden of wilt u meer informatie over de snelcursus? Neem dan contact op via kashout@alkmaarsport.nl of ga even langs bij de receptie van zwembad De Hout. Meld bij de aanmelding altijd de naam en geboortedatum van uw kind. Vermeld daarnaast in de mail voor welke snelcursus u uw kind aan wilt melden. Let op: aanmelden kan pas 2 weken voordat de schoolvakantie begint. Volgt uw kind nog geen zwemles bij Alkmaar Sport? Dan betaalt u eenmalig een bedrag van €5,- voor de lespas. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Vol = vol.