Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Snelcursus zwemles diploma B en C

In de meivakantie organiseert Alkmaar Sport in zwembad Hoornse Vaart een snelcursus voor het B- en C-diploma. In het Alkmaarse zwembad is het mogelijk om het B-diploma binnen 3 dagen en het C-diploma binnen 5 dagen te halen. Er wordt echter geen garantie gegeven dat het diploma wordt behaald. Alkmaar Sport en de enthousiaste zweminstructeurs doen er uiteraard wel alles aan om dit te realiseren. Iedereen – ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport – is van harte welkom om deel te nemen aan de snelcursus!

B-diploma

  • Maandag 3 mei, dinsdag 4 mei en woensdag 5 mei van 09.00 tot 13.00 uur
  • Woensdag 5 mei, donderdag 6 mei en vrijdag 7 mei van 09.00 tot 13.00 uur

Het diplomazwemmen voor zwemdiploma B is gepland op zondag 9 mei om 09.00 uur. De
kosten zijn €176,50 tenzij u deze al heeft voldaan in een zwemlespakket.

C-diploma

  • Maandag 3 mei, dinsdag 4 mei, woensdag 5 mei, donderdag 6 mei en vrijdag 7 mei van  09.00 tot 13.00 uur

Het diplomazwemmen voor zwemdiploma C is gepland op zondag 9 mei om 10.00 uur. De
kosten zijn €209,-, tenzij u deze al heeft voldaan in een zwemlespakket.

Aanmelden snelcursus

Wilt u uw kind aanmelden of wilt u meer informatie over de snelcursus? Neem dan contact op via kashout@alkmaarsport.nl of bel de receptie van zwembad De Hout tijdens de openingstijden van het bad (072-5489325). Meld bij de aanmelding altijd de naam en geboortedatum van uw kind. Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Vol = vol.

Ingeschreven voor snelcursus B/C in de kerstvakantie? Wat nu?

Afgelopen kerstvakantie hadden veel kinderen zich ingeschreven voor de snelcursus voor
diploma B en C. Door het sluiten van het zwembad, konden deze lessen helaas niet doorgaan. Uiteraard kunnen de kinderen die zich ingeschreven hadden voor de kerst, deelnemen aan de snelcursus in de meivakantie. Deze zwemlessen vinden plaats in Zwembad De Hout. De kinderen die zich hadden opgegeven voor de kerstvakantie 2020, worden persoonlijk gebeld door de receptie van Zwembad De Hout. Hier krijgt u verdere informatie wat betreft de reeds geboekte snelcursus.