Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Nieuws

Het laatste nieuws over sport en bewegen en alles wat daarmee te maken heeft in de regio Alkmaar.


Zwembad De Hout vanaf 1 januari 2020 rookvrij

Datum: 20 december 2019
Zwembad De Hout is vanaf 1 januari 2020 rookvrij. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid en het milieu. Roken en sport passen niet bij elkaar. Veel kinderen brengen een groot deel van hun vrije tijd door bij onze accommodatie. Daarom vraagt zwembad De Hout aan iedereen die op het sportterrein komt voortaan het terrein rookvrij te houden om kinderen het goede voorbeeld te geven. Hiermee wil zwembad De Hout kinderen beschermen tegen de verleiding van roken en het schadelijke meeroken.
Meer informatie


Snelcursus diploma B en C in zwembad De Hout

Datum: 19 december 2019
Deze zomervakantie organiseert zwembad De Hout een snelcursus voor diploma B en diploma C. Het is mogelijk om diploma B in drie dagen en diploma C in 5 dagen te halen. Ook als je niet bij ons op zwemles zit, kan je meedoen met de snelcursus. Mocht je het diploma niet binnen deze dagen halen, kan je kosteloos doorstromen naar de reguliere B- of C-zwemlessen in zwembad De Hout of zwembad Hoornse Vaart. Meld je snel aan bij de receptie (van de Hoornse Vaart) of via zweminfo@alkmaarsport.nl. voor meer informatie ga naar www.zwembaddehout.nl/snelcursus.
Meer informatie


Flinke kortingen tijdens Black Friday

Datum: 05 november 2019
Op vrijdag 29 november is het Black Friday. Deze dag staat volop in het teken van kortingen. Ook Zwembad De Hout doet mee aan Black Friday. Zo mogen alle bezoekers voor het speciale ‘Black Friday’ tarief (€1,-) komen discozwemmen in het Alkmaarse bad. Daarnaast is het mogelijk om voor €2,50,- deel te nemen aan de Aquafit les van 18.30 tot 19.00 uur.
Meer informatie


Zwembad De Hout is jarig en bestaat 30 jaar

Datum: 15 augustus 2019
Op zondag 1 september 2019 bestaat zwembad De Hout 30 jaar en dat viert Alkmaar Sport N.V. de hele week met klanten en bezoekers van het zwembad. Van zondag 1 september tot zaterdag 7 september is het feestweek en staan er speciale activiteiten op het programma. Zo kunnen bezoekers voor maar €1,- (m.u.v. de lesgroepen) naar binnen en krijgen zij elke dag een heerlijke traktatie!
Meer informatie


Word fit met Aquafit!

Datum: 02 mei 2019
Elke dinsdag, donderdag en vrijdag vinden er Aquafit lessen plaats in zwembad De Hout. In een cyclus van drie weken beoefenen deelnemers Aquarobics, Aquajoggen en Conditiezwemmen. Deze activiteit biedt veel afwisseling voor jong en oud en is zeer goed voor de fysieke gesteldheid. Elke week staat een andere les centraal.
Meer informatie

Maaike Leijsen
Webmaster
m.leijsen@alkmaarsport.nl