Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Nieuws

Het laatste nieuws over sport en bewegen en alles wat daarmee te maken heeft in de regio Alkmaar.


Snelcursus zwemdiploma B en C in de kerstvakantie

Datum: 07 december 2020
In de kerstvakantie organiseert Alkmaar Sport in zwembad De Hout een snelcursus voor het B- en C-diploma. In het Alkmaarse zwembad is het mogelijk om het B-diploma binnen 3 dagen en het C-diploma binnen 5 dagen te halen. Er wordt echter geen garantie gegeven dat het diploma wordt behaald. Alkmaar Sport en de enthousiaste zweminstructeurs doen er uiteraard wel alles aan om dit te realiseren. Iedereen – ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport – is van harte welkom om deel te nemen aan de snelcursus!
Meer informatie


Vul de enquête in en maak kans op een 10-badenkaartter waarde van €37,80!

Datum: 01 december 2020
Welkom bij een korte enquête met betrekking tot zwembad De Hout. Uw feedback als bezoeker van ons zwembad helpt ons de dienstverlening nog verder te verbeteren en aan te laten sluiten op uw wensen. Onder alle deelnemers van de enquête verloten wij een 10-badenkaart voor zwembad De Hout ter waarde van €37,80. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!
Meer informatie


Gebruik van mondkapjes in zwembad De Hout

Datum: 30 november 2020
Vanaf 1 december 2020 geldt voor iedereen vanaf 13 jaar de landelijke verplichting om in publieke binnenruimtes een mondkapje te dragen. Kom je dus vanaf die datum in een zwembadaccommodatie, vergeet dan je mondkapje niet.
Meer informatie


Dit is waarom kinderen vaker moeten zwemmen!

Datum: 08 september 2020
Bewegen is erg belangrijk en gezond. Zeker ook voor opgroeiende kinderen. Toch bewegen veel kinderen nog te weinig. In 2019 voldeden bijna 56% van de kinderen van 4 tot en met 11 jaar aan de beweegrichtlijn. Dat cijfer moet natuurlijk omhoog, met een gezonde leefstijl kun je niet vroeg genoeg beginnen. Maar waarom is het zo belangrijk en hoeveel moeten kinderen dan bewegen om gezond te blijven? Oftewel: dit is waarom kinderen vaker moeten zwemmen!
Meer informatie


Zwembad De Hout opent 11 mei zijn deuren

Datum: 09 mei 2020
Alkmaar Sport gelooft in de positieve effecten van bewegen. Naast een mentale en fysieke weerbaarheid weten zij dat het sociale component voor velen minstens zo belangrijk is. Maar vooral bij het laatste aspect hebben zij de gebruikers nodig. Door samen rekening te houden met de noodzakelijke aanpassingen kan er maandag 11 mei weer gezwommen worden in zwembad Hoornse Vaart en zwembad De Hout.
Meer informatie

Maaike Leijsen
Webmaster
m.leijsen@alkmaarsport.nl