Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Nieuws

Het laatste nieuws over sport en bewegen en alles wat daarmee te maken heeft in de regio Alkmaar.


Aangepaste openingstijden Hemelvaart en Pinksteren

Datum: 15 mei 2023
Op donderdag 18 mei (Hemelvaart) hanteren wij aangepaste openingstijden. Op zondag 28 mei (eerste pinksterdag) en maandag 29 mei (tweede pinksterdag) zijn wij gesloten.
Meer informatie


Wij horen graag uw mening!

Datum: 24 maart 2022
We willen weten waar we het goed doen, waar we kunnen verbeteren en hoe we jouw zwemervaring zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Wij doen met ons zwembad mee aan een landelijke enquête en vragen je graag om deze in te vullen en ons te helpen.
Meer informatie


Opleiding zwemonderwijzer in Alkmaar

Datum: 19 januari 2022
Bron: Alkmaar Sport
In maart start in Alkmaar een opleiding tot zwemonderwijzer. Een volledig betaalde opleiding inclusief stageplaats én garantie op een parttime baan met daarbij kans op een vast contract. De opleiding duurt ongeveer zes maanden. Zwemonderwijzers kunnen daarna volledig zelfstandig voor een groep leerlingen staan.
Meer informatie


Alkmaar Sport lanceert nieuwe zwemdiplomalijn

Datum: 19 augustus 2021
Alkmaar Sport gaat vanaf september haar eigen diploma’s uitgeven voor het zwem-ABC. De nieuwe zwemdiplomalijn dient ter vervanging van de diploma’s die door het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ worden uitgeven. Het doel van de nieuwe diplomastructuur is om de kwaliteit van de zwemlessen te verhogen, om flexibel in te springen op actuele trends of behoeftes en om de zwemlessen leuker te maken waardoor kinderen worden gestimuleerd om het gehele zwemlestraject te doorlopen. Kinderen zijn namelijk pas echt veilig in het water als zij over het complete zwem-ABC beschikken.
Meer informatie


Alkmaar Sport sluit seizoen af met record aantal zwemleskinderen

Datum: 05 juli 2021
Na de lockdown begin dit jaar waarin de zwembaden maanden dicht waren groeide de wachtlijsten voor zwemles in Nederland. Zo ook in Alkmaar. Alkmaar Sport heeft de verantwoordelijkheid genomen en het aanbod aan zwemlessen uitgebreid. In de Alkmaarse zwembaden krijgen inmiddels wekelijks 2123 kinderen zwemles.
Meer informatie

Maaike Leijsen
Webmaster
m.leijsen@alkmaarsport.nl