Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Nieuws

Het laatste nieuws over sport en bewegen en alles wat daarmee te maken heeft in de regio Alkmaar.


Zwembad De Hout is jarig en bestaat 30 jaar

Datum: 15 augustus 2019
Op zondag 1 september 2019 bestaat zwembad De Hout 30 jaar en dat viert Alkmaar Sport N.V. de hele week met klanten en bezoekers van het zwembad. Van zondag 1 september tot zaterdag 7 september is het feestweek en staan er speciale activiteiten op het programma. Zo kunnen bezoekers voor maar €1,- (m.u.v. de lesgroepen) naar binnen en krijgen zij elke dag een heerlijke traktatie!
Meer informatie


Word fit met Aquafit!

Datum: 02 mei 2019
Elke dinsdag, donderdag en vrijdag vinden er Aquafit lessen plaats in zwembad De Hout. In een cyclus van drie weken beoefenen deelnemers Aquarobics, Aquajoggen en Conditiezwemmen. Deze activiteit biedt veel afwisseling voor jong en oud en is zeer goed voor de fysieke gesteldheid. Elke week staat een andere les centraal.
Meer informatie


Verbeter je techniek en uithoudingsvermogen met slag- en conditietrainingen in zwembad De Hout

Datum: 30 april 2019
Voor de zwemmers die onder begeleiding aan hun slag of conditie willen werken biedt zwembad De Hout volop mogelijkheden. De lessen worden elke dinsdag gegeven van 13.45 tot 14.30 uur en zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zwemmers vanaf 18 jaar.
Meer informatie


Extra privé-zwemlessen

Datum: 06 februari 2019

Meer informatie


Alkmaar Sport en de AVG

Datum: 24 mei 2018
Alkmaar Sport N.V. heeft voor haar dienstverlening aan u als klant en sporter een aantal gegevens van u nodig. Het verzamelen en gebruiken van deze gegevens valt vanaf 25 mei 2018 onder de nieuwe Privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze AVG stelt een aantal eisen aan ons als organisatie, waaronder het vragen van toestemming aan u als onze klant.
Meer informatie

Maaike Leijsen
Webmaster
m.leijsen@alkmaarsport.nl