Contact   |   Volg ons FacebookInstagram
Volg ons FacebookInstagram

Zwembad De Hout is jarig en bestaat 30 jaar

Datum: 15 augustus 2019

Op zondag 1 september 2019 bestaat zwembad De Hout 30 jaar en dat viert Alkmaar Sport N.V. de hele week met klanten en bezoekers van het zwembad. Van zondag 1 september tot zaterdag 7 september is het feestweek en staan er speciale activiteiten op het programma. Zo kunnen bezoekers voor maar €1,- (m.u.v. de lesgroepen) naar binnen en krijgen zij elke dag een heerlijke traktatie!

Feestweek
De hele week kunnen bezoekers van zwembad De Hout zowel binnen als buiten meedoen aan leuke spelletjes en activiteiten. Van kruiwagenmassage, popcornmachine en een disco tot een optreden van dweilorkest De Klinkers. Daarnaast kunnen zwemleskinderen elke dag grabbelen voor een cadeautje in de grabbelton en kan men elke dag meedoen aan een prijsvraag en kans maken op een mooie prijs! Zie onderstaand het hele programma.

Programma

Zondag 1 september: Van 10.00 tot 16.00 uur Dag voor de kinderen. De Sports Area staat op het buitenterrein, popcornmachine, suikerspinmachine, grabbelen in de grabbelton voor zwemleskinderen, traktatie voor de volwassenen.

Maandag 2 september: Traktatie voor alle doelgroepen en vrijzwemmers, grabbelen in de grabbelton voor zwemleskinderen.

Dinsdag 3 september: Traktatie voor alle doelgroepen en vrijzwemmers, grabbelen in de grabbelton voor zwemleskinderen.

woensdag 4 september: van 07.00 tot 12.00 uur stoel en kruiwagenmassage door Handwerk Hans en Suus Dekker. Van 09.00 tot 12.00 uur schoonheidsspecialiste Beautysalon Marianne. Van 09.00 tot 12.00 uur kleding Jolyan. Traktatie voor alle doelgroepen en vrijzwemmers, grabbelen in de grabbelton voor zwemleskinderen. In de avond rond 19.45 uur muzikale omlijsting dweilorkest De Klinkers.

Donderdag 5 september: Traktatie voor alle doelgroepen en vrijzwemmers, grabbelen in de grabbelton voor zwemleskinderen.

vrijdag 6 september: Traktatie voor alle doelgroepen en vrijzwemmers, grabbelen in de grabbelton voor zwemleskinderen. Van 19.00 tot 21.00 uur disco verzorgd door DJ Barrie!

Zaterdag 7 september: Traktatie voor alle doelgroepen en vrijzwemmers, grabbelen in de grabbelton voor zwemleskinderen.


Elke dag kan er een formulier in worden gevuld waar je kans maakt op een prijs.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht